След увеличаването на случаите на коронавирус, което беше регистрирано през месец

...
След увеличаването на случаите на коронавирус, което беше регистрирано през месец
Коментари Харесай

Забъркаха доц. Кунчев в COVID измама за милиони


След увеличаването на случаите на ковид, което беше записано през месец юли, в групи в обществената мрежа Facebook стана известно изказванието, че повишението на записаните случаи на Covid-19 е режисирано за финансово облагодетелстване на основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил, написа БНР.

Според постовете и мненията към тях с помощта на планувани противоепидемични ограничения с условие за носене на защитни маски компания на доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил за маски против ковид ще получи 30 милиона лв. държавни средства.

Твърдението е следното: " Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил има компания за маски и от 1 август ще се снабди с 30 милиона лв. поради социална поръчка за доставка на маски за цяла България ".

Твърдението произлиза от обява на уеб страницата faktibg.eu, в която написа също, че държавното управление е дало поръчка за маски за територията на цяла България на сдружение на основния държавен здравен контрольор. Самият сайт faktibg.eu към този момент не е онлайн, като от компанията „ СуперХостинг.БГ “ прецизираха, че повода е неплатен домейн.

След питане доц.  Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил съобщи, че няма „ никаква благосъстоятелност в никакво комерсиално или индустриално сдружение “.

Справка в базата данни на АПИС и Търговския указател демонстрира, че Кунчев взе участие в Съвета на шефовете на Специализираната болница за интензивно лекуване по инфекциозни и паразитни заболявания „ Професор Иван Киров “. Той обаче няма собственост в това еднолично акционерно сдружение. Едноличен притежател на капитала на болничното заведение е Министерството на здравеопазването.

Друг детайл от изказванието на уеб страницата faktibg.eu е, че хипотетичната социална поръчка, за която става дума ще влезе в действие от 1 август 2022 година Следователно тя е била оповестена и утвърдена по време на ръководството на кабинета на.

Неговото държавно управление беше на власт от 13 декември 2021 година до 2 август 2022 г. Съгласно Закона за публичните поръчки в онлайн Регистъра на публичните поръчки задължително се разгласява публично налична информация за оповестените и предоставени публични поръчки.

Търсене в базата данни на електронния указател по основна дума „ маски “ демонстрира, че за интервала на ръководството на кабинета на са били оповестени пет публични поръчки, които включват защитни маски. Те са били с възложители териториално отделение „ Държавно горско стопанство Триград “ (на стойност 4200 лева.), „ Държавно горско стопанство – Доспат “ (на стойност 8000 лева.), „ Държавно горско стопанство – Широка лъка “ (на стойност 2000 лева.), „ Държавно горско стопанство – Кормисош “ – гр. Лъки (на стойност 2000 лева.).

Справка в Търговския указател за собствеността на сдруженията, с които са били подписани контракти по публичните поръчки, оповестени от горските стопанства, демонстрира, че  Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил няма дялове или акции в нито едно от тях.

Петата социална поръчка в съответния времеви интервал е била на Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 “ от 20 юли 2022 година, само че тя е била единствено за пазарни съвещания. Публично съревнование от Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 “ за доставка на защитни маски против Ковид-19 на стойност 221 000 лева е оповестено чак на 26 август 2022 година, а срокът за приемане на предложения е до 16 септември 2022 година, т.е. повече от 40 дни след края на ръководството на държавното управление на.

Заключение

Няма никакви данни, че основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил има дялове или акции в сдружение, което е спечелило държавна поръчка за доставка или произвеждане на защитни маски против Covid-19. Също по този начин няма доказателства за това Кунчев да има благосъстоятелност в каквото и да било сдружение, записано на територията на България.

В регистъра за публични поръчки няма данни поръчка за маски против ковид на стойност 30 милиона лв. да е била обявявана по време на ръководството на кабинета на. Твърдението, че компания на Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил е получила 30 милиона лв. при социална поръчка за маски е НЕВЯРНО.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР